Указания

ВАЖНИ УКАЗАНИЯ ЗА ПРИЕМ:

По 1 капсула на ден, сутрин (без значение на гладно или с храна). Не превишавайте дневната доза за прием! Една опаковка Липовон стига за 30 дни.

Ще изпитвате известна сухота в устата, което е нещо нормално. Ако нямате изграден навик да пиете вода, то ще трябва да си го създадете. Изпивайте по една чаша вода на всеки половин час, за да може средно-дневно да ви се съберат около 2,5-3л. вода. И повече да изпиете, по-добре. Така продуктът работи още по-ефективно.

Хранете се по малко. С Липовон няма да изпитвате глад, но това не означава, че не трябва да се храните въобще. Напротив! Хубаво е дори да имате едно основно хранене за деня. Дали това ще е закуска или обяд, няма значение. Нека не е вечерята, защото вечерната храна по-трудно се разгражда и дори се „залепва” на нежелани за нас места. Хапвайте от време на време по нещо малко – плод, яйце, парче месо. (Не вафли, хамбургери, бисквити, чипс, шоколад или газирано). Много хора в стремежа си да отслабнат за отрицателно време правят ОГРОМНАТА грешка да гладуват! Енергията в организма се набавя чрез храната. Когато вие не вкарвате никакво количество от нея в стомаха, то е напълно логично и нормално да започне да ви оспива, да ви боли глава, да ви се вие свят, да се чувствате нетрудоспособни. Хранете се по малко. Това не пречи за постигането на добри резултати!

Въпрос: Мога ли да пия алкохол, докато пия Липовон?

Отговор: Можете да изпиете 1-2 бири или чаши вино. Нищо няма да се случи. Липовон не трябва да се приема от хора, които имат склонност да прекаляват с алкохола и, които не знаят що е мярка.

Капсулите за отслабване Липовон не са подходящи за лица под 18 годишна възраст или възрастни хора над 60 години.

Капсулите са забранени при бременност и кърмене!

Не приемайте Липовон, ако имате проблеми със сърцето, кръвното налягане, черният дроб, щитовидната жлеза и изобщо, ако сте на терапия с някакви лекарства! Разбираме, че всеки иска да изглежда естетически добре и с нормално тегло, но ЗДРАВЕТО Е НА ПЪРВО МЯСТО! Бъдете РАЗУМНИ!

Като реални резултати, които може да очаквате изпивайки една опаковка от продукта (достатъчна за 30 дневен прием), това са да отслабнете между 6-8кг, като има тенденция хората, които по принцип имат да свалят много килограми, обикновено дори успяват да надхвърлят тия резултати. И обратното, тия които имат да свалят около 5-6кг, те отслабват с около 3-4кг. с една опаковка.

Липовон може да се приема в продължение на 3 месеца. След това можете да направите пауза за 1 месец и, ако имате нужда отново да продължите с приема.

Липовон е хранителна добавка, а не лекарство! Т.е. не лекува болести!

Уважаеми бъдещи и настоящи клиенти, указанията за прием са елементарни. Моля ви да ги спазвате, за да се чувствате добре и същевременно с това да постигате желаните добри резултати!

Поздрави и Успех!

 

© 2012 Всички права запазени - otslabvane-bg.net