Тук в тази секция се ангажираме, когато сме свободни, да публикуваме актуални статии, теми, интервюта върху общопроблемната тематика - "Борбата с наднорменото тегло и начините за справянето с него".

Липовон / Lipovon или Лида / Lida ?

По своята функция и предназначение и Липовон, и Лида са продукти за отслабване, конкретно чрез подтискане на апетита, чиято крайна цел е да ограничим приема си на храна, провокиран от непрестанен глад, респективно да се оттървем от излишните килограми.

Тук няма да влизаме в спор кой от тях е по-добър, това ще го направи потребителя на база споделени отзиви от други хора, с които са пълни форумите. А вероятно и след прием на един от двата (или и двата) продукта ще добие реална представа за това как те действат.

И друг път съм писал и съм заявявал, че за нас не е приоритет номер едно да ви продадем Lipovon, да ви вземем парите и с това да се усмихнем доволно. Идеята е преди всичко Вие да останете доволни от постигнатите резулатите, защото макар да не ми се е налагало да отслабвам, боя се че перфектно разбирам изстрадалата психика и наранено самочувствие на пълните хора борещи се с излишните килограми. Абсолютно наясно съм и в каква страна живеем, с какъв стандарт на живот и, че тия 50лв. (може би поредни – за поредния продукт за отслабване) не са малко пари.

Цитат: "Лида засилва вашия метаболизъм 18 пъти!"

Цитат: "Стопете килограмите – махнете до 20 кг. с Лида"

Ако има някой, който все още вярва на подобни глупости, то тогава е крайно време да спре да се заблуждава. Конкуренцията очевидно масово спекулира и злоупотребява с незнанието на хората подхвърляйки им гръмки обещания.

Първо – не е възможно да ускориш метаболизма си до такива нива, при все, че гладуваш, очевидно щом си решил да ползваш подобен продукт и не спортуваш.

И второ – да отслабнеш с 20кг. е не само невъзможно без спорт, стриктна диета и тежки режими, а е и вредно, дори опасно за организма!

Искам само да споделя с вас, това което аз имам като информация от клиенти решили да си закупят Липовон / Lipovon от нас. Интересен факт е, че очевидно масовата реклама, която върви за продуктът Лида провокира много хора да си го купуват. Мнозина от тях споделят пред мен, че с нея наистина са успели да свалят някакви килограми, но това на каква цена? Без изключение, от тия с които съм разговарял споделят, че приемайки Лида са се чувствали изключително зле – цитирам: Чувствах се буквално като парцал, адско главоболие, виене на свят, отпадналост, която не ми позволява да работя, да общувам, да се чувствам като пълноценен човек. Заслужава ли си това? Не съм убеден...

Казвайки това не целя да очерня единия продукт и да изтъкна другия. Факт е обаче, че Липовон се понася изключително добре от мнозинството решили да му се доверят. Разбира се, има и изключения, но тук съм по-скоро склонен да вярвам, че не се спазват стриктно указанията за прием, отколкото, че продукта като цяло предизвиква странични реакции.

Дали се отслабва с Липовон? Да, със сигурност! Това, което можете да очаквате като резултати след приема на една кутия е: -10% от личното ви тегло, но не повече от 7-8кг. Това са реално постижимите резултати.


© 2012 Всички права запазени - otslabvane-bg.net