Тук в тази секция се ангажираме, когато сме свободни, да публикуваме актуални статии, теми, интервюта върху общопроблемната тематика - "Борбата с наднорменото тегло и начините за справянето с него".

Липовон - върни си изгубеното самочувствие!

Да си пълен съвсем не е дребен проблем. Напротив - той е и масов, и сериозен. Много хора желаят да променят това си състояние, но обикновено им липсва достатъчно силна воля. Те искат да се получи, при това бързо, но обикновено нещата не се случват в желаната линия. Тези хора обикновено губят от поглед поставената си цел и много скоро навлизат в до скоро познатото им русло. Наднорменото тегло е проблем, който влияе негативно върху много аспекти от живота на един човек - психологически и физиологични.

Физиологично този проблем се проявява в загуба на енергия. Хората с наднормено тегло е трудно да се оценят високо и да повярват в своите способности. Те лесно се уморяват. Това се дължи на факта, че носят на плещите си телесна маса, която е по-висока от тази в общоприетите граници за човешки ръст и тегло. За никого не са тайна и здравословните проблеми произтичащи от затлъстяването.

Пълните хора прилагат много ограничения върху живота си. Дори не са любители на пазаруването, или на така нареченият "шопинг", тъй като никога не са в състояние да намерят харесваната дреха отговаряща на техните размери. Това води до потиснатост и нежелание да се стремят да се обличат модерно и красиво. Истината е, че добрите дизайнери и производители на качествени облекла пренебрегват пълните хора.

Пълните хора избягват да посещават места като плажове и басейни, и да участват в дейности на открито, тъй като не са уверени във външния си вид.

Такива хора често са обект на присмех от свои приятели и колеги, а ако са деца - и от съученици.

Често явление при пълните хора е други лица да се опитват да се държат на разстояние от тях. Те не искат да се асоциират с тях. Това е наистина една демонстрация на неуважение и незачитане, с която тези хора трудно се преборват...

Животът на хората с наднормено тегло не е лек. Почти всички от тях пробват различни диети, но резултатите или не са значими или не са трайни, главно поради факта, че една диета не може да е ефективна при всеки, защото метаболизмите, т.е. скоростта, с която се усвоява поетата храна е различна при всички. Това води до много разочарование. Въпреки това, не трябва да се губи надежда. Има светлина в края на тунела, ако пътят е верен и се постоянства достатъчно дълго.

А верният път се нарича ЛИПОВОН! Да, това е продуктът, с който наистина се свалят килограми за кратко време, при това без необходимост да се спортува. Не, че спортът ще ви навреди, дори напротив - той е силно препоръчителен и изцяло в полза на човешкото здраве, но не всички имат време за него. Принципът на действие на капсулите Липовон е различен от този на Л-Карнитина и Фет Бърнарите. С Липовон просто не ви се яде, а когато човек не се храни, то той просто отслабва. Худията, която се съдържа в Липовон и придобива все по-голяма популярност в Щатите, е отговорна за липсата на апетит. Тя съдържа молекула, която изпраща сигнали до мозъка, че сте сит. Важно е обаче да се спомене, че организмът на човек така е устроен, че за да функционира нормално, му е необходимо от някъде да си набавя енергия. Тази енергия той черпи от натрупаните запаси с мазнини. Липовон е хранителна добавка с доказан ефект и клонящ към нула брой хора, които не са почуствали силният и ефект в борбата с излишните килограми. Но най-хубавото нещо от всичко изброено до тук е, че продуктът е на изцяло растителна основа и това е добра предпоставка да се използва за дълъг период от време без да са налице нежелани странични реакции.

Знам, че хората страдащи от напълняване търсят и опитват всевъзможни продукти, плащат сериозни суми, за да променят състоянието си, но много често остават разочаровани от липсата на резултати. Липовон е продукт, който не се нуждае от гръмка реклама и фанфари, за да убеди тези хора, че наистина действа. Моят съвет - просто го изпробвайте! Гарантирам ви, че няма да останете разочаровани!

И на края - отслабването е труден и дълъг процес и докато стигнете заветните килограми, животът ви не трябва да е на стоп. Приемете се такива каквито сте в момента и се наслаждавайте на живота. Грижете се за външността си, обличайте се красиво и модерно и не избягвайте удоволствията. Времето тече само в една посока и днешният ден никога никога няма да се върне и повтори. :)

Пожелаваме ви УСПЕХ! :)

© 2012 Всички права запазени - otslabvane-bg.net